Löptider 

Efter  flera månaders total tystnad har tikarna ängligen börjat att löpa! Vi ska ju, som många vet, para vår Telli nu detta löp! Först ut är Polly samt att vi tror att Chilli löper, men hon är rätt svår att se på då hon inte blöder den första halvan. Men det har vi lärt oss hittills :) 

Så när som helst borde Telli börja löpa! 

Så som många vet bor ju hanen, Demon, som ska bli pappa till våra valpar, i Danmark. Så det är ju alltid lite trixigt om hur man ska göra med var och hur, men främst NÄR så att man inte missar höglöpet! Men nu var Lone, ägaren, lämpligt nog i Sverige över denna vecka så vi bestämde helt enkelt att ta hem fina Demon till oss så att det inte ska bli några problem med det. Så på lördag ska vi få hem honom hit! Det ska bli jätte kul att lära känna honom ordentligt under några veckor!!! För dem som är intresserad av valp från kullen och har vägarna förbi kan ju passa på att få träffa Demon själva under tiden han är här. Vi tar dock inte emot besök under höglöpen för att inte stressa hundarna mer. 

Vi ser otroligt mycket fram emot denna kull och det är så kul att få så stor respons från folk! Vi tror på det vi gör och vi gör alltid vårt bästa gällande avel och omvårdnad av hundarna! Så ibland är det skönt att få lite beröm för allt jobb man har lagt ner :) 

Så nu håller vi tummarna för att allt ska gå smidigt, att Telli sätter igång snart och att parning, dräktighet och valpning ska gå så smidigt som möjligt! Däremot vet jag att Telli kommer att bli en fantastisk mamma då hon redan har varit det för en kull, Actiniderna (vår senaste kull). Hon födde dem visserligen inte men hon tog fullt ansvar över dem redan från 5 veckors ålder fram tills, ja idag. 

Bilden över är på Telli och fröken rosa "Yrsa"! 
Foto: Erica Ericsson 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • David Nordqvist » Inkörning av unghund:  ”Spännande inlägg! Jag har en hane hemma på snart 5 månader som jag skulle vilja ..”

  • Elga Carlsson » Hundfolk och folk med hund:  ”Bra skrivet Elisa men vad många glömma utställning är inte ett normalt sätt att ..”

  • Tine Karlsen » Jerry ska bli pappa! :  ”Vi gleder oss stort over å få lov å bruke deres perfekte Jerry. Makan til mann s..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln