Jerry ska bli pappa! 

Som uppfödare bär man ett enormt ansvar över vilka val man gör i sin avelsverksamhet. Man ser till att nya liv kommer till världen och det ska man inte ta med lätthet. När vi väljer hane till våra tikar så försöker vi alltid se till att inte bara välja två "perfekta" hundar, utan två hundar som tillsammans skulle, genetiskt, ge god avkomma. Vi tror på det vi gör! Även om man, som jag anser, har råd att även göra misstag, så anser jag att vi har hittills gjort bra val. Självklart kan man inte se in i framtiden men endå måste man ha förtroende över vilka val man gör och kunna stå för det man gör. Både för sig själv men även för andra. 

Därför är vi otroligt glada över att få tillkännage att Jerry ska bli pappa! Han ska paras med en mycket vacker tik som heter Akuti! 

Detta blev bestämt efter att vi träffades igår i Karlstad med hundarna och de fick träffa Jerry och vi fick träffa Akuti. Förrutom att Jerry blev väldigt kär i sin nya fästmö så tyckte även vi väldigt mycket om henne! Hon är precis den typen som vi föredrar och vill se gå vidare i avel! Både mentalt och fysiskt. 

Akuti är en stor tik med gott självförtroende. Har en perfekt balans mellan lugn och aktiv och är stabil som en sten! Och ska man prata om fysik och päls så kan jag bara säga WOW! Vilken brud! 

Så nu väntar vi på att löpet ska sätta igång och sen så får vi alla hålla tummarna för att allt ska gå som bäst! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • David Nordqvist » Inkörning av unghund:  ”Spännande inlägg! Jag har en hane hemma på snart 5 månader som jag skulle vilja ..”

  • Elga Carlsson » Hundfolk och folk med hund:  ”Bra skrivet Elisa men vad många glömma utställning är inte ett normalt sätt att ..”

  • Tine Karlsen » Jerry ska bli pappa! :  ”Vi gleder oss stort over å få lov å bruke deres perfekte Jerry. Makan til mann s..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln