pokemon kullen Födda Juli 17 - 2016

Miltonia's Anina "Kira"
Regnr: SE39046/2010
Hd: A
HDindex: 
Öga: Ua
Kullar: 1 st 

Blåtassen Metalloid Germanium "Jerry"
Regnr:  SE54324/2012
HD: A
HDindex: (2016-01-25) HD 117
Ögon: UA
Kullar 1 st

Valpar födda 17/7!
Kira födde på Söndagen 8 fina och friska valpar, 4 hanar och 4 tikar. Det kommer att finnas valpar till salu till rätt hem av båda könen! Bilder och mer info kommer upp på Facebook gruppen Blåtassens vänner. 
Leverans sker från v 38 vid ca 10 veckors ålder. 

Kira en en aktiv och trevlig tik. Hon är lätt att ta med sig överallt och fungerar bra i alla miljöer. Hon älskar att springa med spannet men också att träna olika saker eller vardagslydnad. Hon är testad i spår där hon jobbar bra. Hon skulle med lite träning även kunna fungera i agility då hon älskar att använda kroppen. Hon fungerar bra i flocken och med de andra hundarna och kan självsäkert säga till om det blir för mycket samtidigt som hon kan springa och leka som en valp med unghundarna. Kira har en kull med valpar sedan tidigare hos oss där vi har behållt 3 valpar själva, Ami, Björn och Haskii. Läs mer om Kira under hennes sida.

Jerry är född hos oss och är en av våra bästa och mest hårt arbetande hanar. Han är mycket social mot människor och älskar att följa med överallt! Jerry är en mycket aktiv hane som kräver en hel del! Han går i led i spannet då han är en mycket intelligent hane! Jerry går lätt att ha lös i skog och mark då han är väldigt lyhörd och lyssnar väldigt bra! Jerry är helst inne med oss då han är en mycket social hane som helst är med oss människor. 

Tanken med kullen är att vi vill föda upp trevliga, sociala och arbetsvilliga hundar som även har ett tilltalande utseende med goda polara egenskaper. Dessa valpar kommer först och främst hamna hos arbetande hem samt aktiva familjer. 

För intresseanmälan eller frågor, maila eller ring oss gärna!