Född kull Polly och Haskii

SEUCH Blåtassen metalloid polonium

"Polly"
Född: 2012.09.27
Regnr: SE59326/2012
HD: A
Ögon: UA

Mer information om Polly hittar ni här! 

BLåtassen Actinides Einsteinium

"Haskii"
Född: 2014.06.29
Regnr: SE43932/2014
HD: A
ED: Ua
Ögon: Ua 

Mer om Haskii hittar ni här! 

Om parningen: Polly och Haskii fick en kull hösten 2018 och vi hade inga fler planer på att para Polly. Det höll dock inte hon med om och gick in i ett så kallat "tyst löp" där tiken helt enkelt inte blöder och visar inga tecken på att löpa och under en harmlös lek i rastgården bestämmer sig då Haskii och Polly för att para sig (precis utom räckhåll), men då kombinationen och då Polly är i mycket bra skick så bestämde vi oss för att behålla kullen och se vad som händer, den 21/4 är Polly beräknad att föda och är idag väldigt stor om magen! Allt har gått jättebra hittils och vi ser fram emot vår oplanerade "hoppsan kull"!

Kombinationen tidigare blev väldigt bra. Vi tycker att Haskii och Polly kompleterar varandra bra på olika sätt. Polly är en mycket duktig draghund men kompleteras av lite högre egerginivå hos Haskii. Haskii är en pigg och aktiv hane som kompleteras med ett stabilt lugn hos Polly. Utseendemässigt är de båda mycket fina, har mycket god pälskvalitet och är båda hälsosamma och friska. 

Valparna föddes den 20/4 och det blev 4 fina och friska valpar. 1 tik och 3 hanar. Som det ser ut nu finns inge valp kvar, men man är välkommen att skicka mail om sig själv för intresseanmälan om någon skulle ångra sig. 

Vi kommer att sälja dessa valpar till aktiva och kärleksfulla hem, så är du intresserad av en valp, tveka inte att kontakta oss! 
Valparna är leveransklara när de är ca 9 veckor!

För mer information och bilder, besök vår facabook sida: Kennel Blåtassen eller vår Instagram: Blatassen
Har du varken facebook eller instagram, skicka ett mail till oss så kan vi skicka bilder! 

Nedan ser du en bild på stamtavlan.