Actinides kullen 29/6 - 2014

Miltonia's Anina "Kira"
Regnr: SE39046/2010
Hd: A
Öga: Ua
Kullar: 0 st

Obskajas Fleygurs Balder "Balder"
Regnr: S45920/2006
Hd: A
Ad: Ua
Öga: Ua
Kullar: 0 st
Balder finns på Samokinas kennel.
Klicka här!

Kira födde 8 friska små valpar den 29/6 2014. 

Kira en en aktiv och trevlig tik. Hon är lätt att ta med sig överallt och fungerar bra i alla miljöer. Hon älskar att springa med spannet men också att träna olika saker eller vardagslydnad. Hon är testad i spår där hon jobbar bra. Hon skulle med lite träning även kunna fungera i agility då hon älskar att använda kroppen. Hon fungerar bra i flocken och med de andra hundarna och kan självsäkert säga till om det blir för mycket samtidigt som hon kan springa och leka som en valp med unghundarna. Läs mer om Kira under hennes sida.

Balder är en stor och mycket trevlig hane med ett otroligt härligt temperament. Han jobbar som draghund och är en uthållig och stark hund. Balder har mycket goda fysiska egenskaper för långdistans och de rätta mentala egenskaperna för en fantastisk arbetskamrat. Han utstrålar vänlighet och lugn och fungerar bra med de flesta hundar han har träffat. Balder finns hos Erica Eriksson på Samokinas kennel.

Tanken med parningen

Dessa två hundar har båda ett stabilt och aktivt temperament samtidigt som de har mycket goda fysiska egenskaper för en draghund vilket vi vill bevara hos rasen.

Vi tror att valparna kommer att bli trevliga individer med stor dragvilja och aktivitetsbehov. 

Dessa valpar säljs ENDAST till aktiva hem.

Bilder på balder