Nyheter på vår kennel


2020

12/11 - Tyvärr uppdaterar jag inte detta speciellt ofta längre, men gå gärna in och kika på våra sociala medier för mer uppdateringar! 
Facebook: Kennel Blåtassen
Instagram: blatassen_samoyed

23/10 - Ronja och Haskii parades. Valpar beräknade den 25/12! 

17/8 - Eeveelutions kullen föddes på kenneln! 8 fins och friska valpar! 7 tikar och 1 hane! 

7/6 - Isa löper! 

6/5 - Vi har planerade kullar!

20/4 - Bandit kullen fyller 1 år!!!!

1/1 - gott nytt år! 

2019

3/11 - Planerad parning på Isa! 

10/9 - Ami födde 3 underbara valpar! Alla valparna är sålda!

11/7 - Parning skedde mellan Ami och Igor! 

6/7 - Ny planerad kull till lagd på hemsidan.

13/6 - Ny valp född av sorten människovalp på gården! Vår minsta lillhusse Gabriel är född! 

20/4 - Valpar födda på kenneln! 
Polly födde en fin kull på 4 valpar! 3 hanar och 1 tik! 
Mer information finns under "Födda valpar".

April 
Pollys valpar beräknas att födas den 21/4! 
Jag är även gravid och beräknas föda den 21/6 så vi har helt enkelt fullt upp denna vår och sommar! Vi har även i tankarna att ta vår första Isländska Fårhundskull denna sensommar/höst helt beroende på när hon löper! Eventuellt blir det även en kull efter Ami till höst/vinter om allt går bra :)

2018

Mycket har hunnit hända under året. Leo har klivit ur kenneln men kommer självklart att finnas kvar som vän och samarbetspartner framöver. Istället välkomnar vi min nya sambo Benny Wik, både till gården, familjen och till kenneln! 
Några hundar flyttade förra året då jag bestämde mig för att inte ha kvar hundar med för hög aktivitetsnivå då jag både ansåg att de var för skökiga för kennel livet och för att jag vill främja ett mildare temperament för min avelsverksamhet. 
Jag har tagit det lite lugnt under året, njutit av livet med barn, ny sambo och lite färre hundar. Men till hösten sätter allvaret igång igen. De har nya spännande planer med egen uppfödning men har även lånat ut hane till andra kullar! Läs mer om det under uppfödning! 
Vi har även satt igång med en pensionatdel på kenneln där vi tar emot upp till 3 hundar år gången för pensionat hos oss. Valpköpare har alltid företräde och självklart rabatt!
Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!

2017

21/5 - Vi har varit lite dåliga på att uppdatera men här kommer lite nyheter. Tyvärr blev det inga kullar för oss denna sommar på grund av att hanen inte parade någon av tikarna. Däremot ska vi ta nya tag till hösten och då har vi planerad kull med Polly och Haskii som båda är egna hundar. Info om det finns under Uppfödning->planerade kullar->Pollys kull. Vi ska även para Ami men där är inte hanen helt fastställd än så den informationen sitter vi inne med ett tag till. Vi som har kennel Blåtassen har även startat annan verksamhet på gården under namnet Skorkebo Gård. Kika gärna in på www.skorkebogard.se. 
Där kommer vi bland annat att ha Gårdsbutik, uppfödning av djur, kurser och utbildningar, events och erbjuda turist turer med Samojedhund. 

4/1 - Resultaten för HD röntgen samt ögonlysning av Blåtassen Acinides Americum "Ami" samt Blåtassen Actinides Einsteinium "Haskii" har kommit. De fick båda HD A och ED UA samt UA på ögon!
Vi har även fått in resultat för Blåtassen Actinides Thorium "Leffe" samt Blåtassen Actinides Californium "Calli" som båda fick HD A och ED UA! 

1/1 Gott nytt år!

2016

24/12 - God jul från oss på Kennel Blåtassen ! 

12/1 - Vi har varit lite dåliga på att uppdatera hemsidan den sista tiden. Så här kommer lite uppdatering. Alla valparna har flyttat till sina nya hem där alla verkar trivas bra! I vår facebook grupp "Blåtassens vänner" finns mer info, bilder och filmklipp om valparna. 
Blåtassen Actinides Einsteinium "Haskii" röntgades och fick restultat HD A samt ED UA! Även Calli och Ami är röntgade och vi väntar på resultat!  

17/7  - Idag födde Kira 8 fina valpar! 4 tikar och 4 hanar! Vi kommer att ha valpar till salu av båda könen!

29/6 - Grattis till Actinideskullen som idag blir hela 2 år!

14/2 - Idag kom listan över årets hundar ut och vi fck reda på att vår Polly, Blåtassen Metalloid Polonium, blev årets Samojed nr 3 samt årets utställningshund tik nr 5 (på endast 5 utställnngar). Vi är väldigt stolta och glada uppfödare och ägare! 

8/2 - Inför framtida planering är vi nu intresserade av att titta på nya hanar. Läs mer här! 

29/1 - Nu har vi uppdaterat hemsidan lite med både nya hundar samt även lagt till HDindex på de av våra vuxna hundar som hunnit bli röntgade då Samojeden har från 1 Januari 2016 fått HDindex. Vill du läsa mer om HDindex, klicka här!

16/1 - Våra hundar lånades ut till Stefan Eriksson som körde spannet med godkänd tid i Hamra på DP60! Så då klarade Polly, Jerry och Telli sitt andra DP60 och Haskii och Ami gick sin första tävling! Duktiga hundar!

2015

24/12 - God jul från oss på kennel Blåtassen! 

19/10 - Idag flyttade Jerrys dotter hem till oss från kennel Nentser i Norge! Vi har döpt henne till Ronja men hon heter Nentsers First Nenets i stamtavlan. Hon är en fantastisk tjej med otroligt härligt humör och charm! 

23/10 - Idag flyttade Fröken Rosa till sin familjen Sjöö i Järfälla utanför Stockholm! 

21/10 - Idag flyttade Herr Blå till Kvitkrullens kennel i Norge!

20/10 - Fröken Grön har flyttat till paret Weber i Tyskland! 

19/10 - Idag blev valparna besiktigade och chippade! De fick sitt vaccin för två veckor sedan när de var 8 veckor. I morgon är de redo för att börja flytta till nya hem! 

8/9 - Idag blev valparna 4 veckor och nu kan man komma och hälsa på dom vid intresse! Vi rekommenderar dock att man kommer tidigast vid 6 veckor om man vill se hur de olika individerna är! Men givetvis får man även komma tidigare! 

11/8 - Telli födde idag 5 pigga och friska valpar :D 4 tikar och en hane!

5/8 - Dygn 57 för Telli så det börjar närma sig födsel. Hon är beräknad till 11/8 då det är dygn 63 men vi tror att hon föder något tidigare :) 

18/7 - Polly blev idag SEUCH, Svensk utställningschampion! Hon ställdes i Köping och blev bästa brukstik, med CK och CERT och sedan 3dje bästa tik. Vi är stolta uppfödare och ägare! 

16/7 - Telli är tydligt dräktig och man kan se att bäckenbenet har vidgat sig. Hon beter sig även lugnare och mer harmoniskt! 

9/6 - Telli och Demon har nu parat sig och allt har gått bra! Går allt som det ska väntar vi valpar till Augusti! 

31/5 - Idag är det definitivt att Telli löper så parning kommer ske vecka 24! Nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra! 

30/5 - Demon är här hos oss på Kennel Blåtassen för besök fram tills parning. För dem som är intresserad av valp och vill träffa båda föräldrarna kan passa på att hälsa på oss medan han är här! Vi tar dock inte emot besök under parningsdagarna. 

23/5 - Vi besökte utställningen i Bollnäs arrangerat av SPHK gävle-dala. Polly blev BIR (bäst i rasen) och sedan BIS-3, Haskii blev bästa hanen och BIM, Björn fick ett exellent och Jerry blev 2a bästa brukshane :) Så vi är nöjda! Sedan blev vi bästa uppfödargrupp i rasen och BIS-3 Uppfödargrupp! 

21/5 - Nytt blogginlägg och nya aktuella kurser! 

14/5 - Eliza var på utställning i Ånnaboda och ställde Polly, Jerry och Ami. Polly blev 3dje bästa brukstik och fick sedan r-cert och Jerry blev bästa brukshane. 

13/5 - Grattis till Tim som fyller 2 år idag! 

26/3 - Nu finns Blåtassen även på Instragram där vi uppdaterar med roliga och gulliga bilder på våra hundar! Ni hittar oss där under namnet "Blatassen"! Välkomna att följa oss i vårt hundliv :) 

22/3 - Idag var vi iväg till Karlstad för att träffa Stig och Tine med familj och deras tik Akuti. En mycket vacker och trevlig tik! De har ett tag letat efter en hane att para henne med och tillslut så valde de vår Jerry som de idag fick träffa. Så Jerry ska få bli pappa till en kull med valpar! Därför har vi lagt upp en ny sida i planerade parningar med deras kull! Läs gärna mer där! 

19/3 - Nu har vi lagt till en blogg på vår sida där vi kommer skriva mer om saker som händer på vår kennel, tankar och funderingar. Du hittar bloggen under fliken "om oss". 

17/3 - Jerry blev idag ögonlyst på Strömsholms djursjukhus med resultatet UA! 

16/3 -  Idag fick vi HD resultaten till Blåtassen Metalloid Stibium "Eira". Hon fick HD A och därmed är alla i Metalloid kullen röntgade! Så för tillfället är vi alltså 100% på röntgade hundar och även fria på HD! Tack så otroligt mycket alla underbara valpköpare!

16/2 - Telli blev ögonlyst med UA!

10-11/2 - Vi startade i DP60 men på grund av magsjuka som gick fick vi en sjuk hund mitt i spåret så vi valde att genomföra första dagen men sedan avbryta tävlingen. Hundarna jobbade dock rätt bra :) 

7-8/2 - Oredraget med gänget! Tävlingen gick rätt segt och vi kom på en 9de placering av ca 13 startande i samma klass! 

6/2 - Utställning i Furudal på rasspecialen där vi fick fina placeringar på våra hundar. Polly blev BIR och fick CERT, Jerry blev BIM och fick CERT och valparna Ami blev BIR valp och Björn blev BIM valp samt att vi vann avels- samt uppfödarklass! 
För mer information, se på respektive hunds sida. 
/
30/1-1/2 - Polarhundsmästerskapen i Orsa där vi tävlade! Tävlingen gick helt okej med väldigt tunga spår första dagen och problem med isklumpar den andra, men vi är nöjda med hundarnas prestation!

23/1 - Uppdatering med nya bilder sker! Vi har även lagt till en sida under "Om oss" som heter Kurser. Där ser du aktuella kurser och en länk till vår kursverksamhet! Vi håller både praktiska hundkurser, utbildningar och föreläsningar. 

20/1 - Nu har vi anmält oss till Polarhundsmästerskapen i Orsa den 31/1-1/2! Håll tummarna för oss! Vi ska även till Furudal 4-12/2 där vi ska ställa ut både valpar och vuxna (7 av våra, Evas 2 samt Molly från Actinides kullen ställs), vi ska tävla i DP 10, DP20 samt DP60! Håll tummarna! 

16-17/1 - Team Blåtassen med Jerry, Polly, Telli (från Metalloid kullen) samt Kira (mamma till Actinides kullen) och Chilli klarade meriteringen på DP60 i Hamra! 

1/1 - Nytt år! 

2014

29/12 - Idag blir Actinides valparna 6 månader! GRATTIS hela kullen! 
Idag hjälpte vi Julius och Björn att ta sig till Österfärnebo - klicka här för att se videon. 

24/12 - God jul och gott nytt år! 

14/12 - Fler resultat för valparna har kommit in! Läs mer på respektive sida! 7 av 8 valpar röntgade varav 5 A och 2 B!!!

18/11 - HD röntgen för våra valpar från Metalloid kullen har kommit in! Alla fick A höfter! 

9/11 - Calli flyttar hem till Eva och Georg Zandstra som bor i Munga utanför Västerås. De har Nova sedan tidigare :) 

25/10 - Kira, Polly, Telli och Jerry tävlade i Midnattsracet. En barmarkstävling! Vi klarade meriteringen :) 

21/9 - Idag flyttade lilla fröken Molly (lila) till sitt nya hem! Vi önskar Elisabet och Janne lycka till och ett underbart aktivt nytt hundliv!

18/9 - Idag flyttade lille herr turkos, numera kallad Leffe! Till sitt underbara nya hem med Sofie Thoudal, Daniel Asplund! Hoppas ni får många lyckliga år tillsammans :)

13/9 - Idag flyttade Yrsa (fröken rosa) och Varg (herr blå) till Erica Eriksson som har Samokinas kennel där pappa Balder bor!Vi önskar dem all lycka och det ska bli spännande att följa dom små!

29/7 - Valparna fyller idag 1 månad! Grattis till valparna! 

27/7 - Valparna blev idag 4 veckor gamla och nu kan vi ta emot besökare som är intresserad av valp! 

13/7 - Valparna blev idag 2 veckor gamla och alla har öppnat ögonen! Nya bilder finns på valparna :)

29/6 - Idag födde Kira 8 fantastiska och friska valpar! 4 tikar och 4 hanar blev det och allt gick väldigt bra! Läs mer under uppfödning!

28/5 - Idag har Kira gått 4 veckor i sin dräktighet och vi märker tydligt att hon är påverkad. Hon är illamående och vägrar mat som hon annars älskar och vi får vara kreativa i vad vi ska ge henne. Även om det blir lite krävande så är vi väldigt lyckliga över tecknet på att hon är dräktig! 

30/4 - Kira och Balder parades!! Nu är det bara att vänta. Vi beräknar nedkomst runt den 1/7. 

17/4 - Kira löper! Parning sker runt den 1a Maj!

20/3 - Vi har en planerad kull. Vi väntar bara in att Kira ska börja löpa någon gång! Vi är otåliga :)

28/2 - Med stor sorg blev vi tvugna att ta bort Coda på grund av den stora smärtan hans skada gav honom. Vila i frid vår älskade vän! Det känns tomt på hemma och vi saknar honom väldigt mycket!

6-10/2 - Kennel Blåtassen besökte furudals årliga Samojedträff. Denna gång tävlade vi inte och ställde bara en hund, Tellis, som fick fina bedömningar men tyvärr hade hon fällt ur hela vinterpälsen. Vi hade en trevlig resa och hjälpte till på mycket som bland annat vägvakt, vid middagen etc.

2013

24/12 - God jul!

21/11 - Hösten är här och med stormsteg kommer vintern! Vi hälsar den välkommen!

2/9 - Lilla Timmy flyttar hem till oss idag! Timmy är lite annorlunda än de andra dock. Han är en brun och korthårig liten hund! En Malinois, Belgisk vallhund. Han ska bli Elizas nya träningskompis.

28/8 - Hösten är på väg!

2/6 - Jag, Eliza, och Leo var på besök hemma hos Lotta Svensson med familj och självklart lilla Ashi. Det var underbart att se hur de bodde och hur glad och härlig Ashi är och trivs hos sin familj. Tack för att vi fick komma på besök!

27/5 - Valparna blir idag 8 månader. De börjar bli stora valpar! Grattis till hela kullen!

9/5 - Blåtassen var på utställning i SPHK evenemanget i Ånnaboda, Örebro. Jennie Sparén med lilla Jaffa var med och ställde henne. Utställningen gick bra trotts att valparna bara ville leka :) men det är så det ska vara! Blåtassens kennel blev bästa avelsgrupp och vi fick en fin rosett. Massor med HP och bra kritik. En härlig dag helt enkelt.

14/4 - Valpträff hos oss! Vi på Blåtassen planerade in lite kurs för våra valpköpare innehållande föreläsning och hund samt om unghunden med bland annat hormoner osv. Vi tyckte att det var en väldigt lyckad dag och det var väldigt härligt att få träffa både Ashi och Eira med familjer! Tack så otroligt mycket för att ni kom!

3/4 - Grattis till Elvis på 8 års dagen. Elvis bor hos Elizas mor och är hennes första Samojedhund.

27/3 - Grattis till valparna på 6 månaders dagen! Tiden går så fort och valparna växer.

22/3 - Grattis till pappa Coda på 3 års dagen!

13/2 - Hemsidan kommer att göras om lite. Vissa länkar kommer att leda till vår gamla sida för att få plats med allt men alla länkar ska hittas på denna sida! Vi vill få in fler bilder, information osv och just nu är denna hemsida full :( i framtiden ska vi byta hemsida så att vi får in allt på ett ställe. Men än så länge får vi leka med det vi har!

12/2 - Vi kom idag hem från Furudal!

10/2 - Boron flyttar till Lone Ottensten på Team Nordvestgaarden's Kennel i Danmark. Där kommer han att få leva som en draghund och njuta av livet tillsammans med 8 andra Samojed pojkar!

8/2 - Utställning i Furudal. Tellis blev BIM-valp med HP. Polly kom på andra plats i sin klass med bra bedömning och domaren sa att hon var en "lovande valp". Jerry kom på andra plats i sin klass med HP, Boron på tredje plats. Lilla Eira (Puffis) med familjen Spens var på plats och Eira kom på tredje plats i sin klass med en väldigt bra bedömning! Vi ställde även i Uppfödarklass samt Avelsklass. På den förstnämnda fick vi HP och i Avelsklass hade vi en grupp för Nova och en grupp för Coda. Codas grupp vann med HP och Novas fick även HP. (HP=hederspris). Kira ställdes med exelent och kom på 5e plats i sin grupp.

6/2 - Nu åker hela Blåtassen gänget till Furudal! Där blir det utställning, dragtävling och en massa roliga aktiviteter!

17/1 - Ettis flyttade till sin nya familj. Hon bor nu hos Jennie Sparén med familj utanför Örebro. Vi önskar dem lycka till! Ettis heter nu Jaffa och bor med en Samojed kompis som heter Schomna!

2012

20/12 - Boron letar fortfarande efter ett eget hem. Boron är en snäll liten kille som är lite mer försiktig och lugn än sina syskon. Kommer passa bra hos dig som är intresserad av en aktiv familjehund! Lätthanterlig, kontaktsökande och en riktig myspropp!

17/12 - Ettis blev idag tingad. Hon flyttar till ett underbart hem i mitten/slutet på januari.

3/12 - Lugn och härlig snöig dag! Valparna ska ut i skogen igen för bus och lek. Boron och Ettan söker fortfarande nya hem! Boron är en lugnare kille som kan passa även dig som är intresserad av en familjehund. Ettan är en aktiv tjej med mycket fart i. Hon söker ett aktivt hem.

2/12 - Idag flyttade Ashi (Arsenikum) till Charlotte Svensson med familj i Åseda i Småland. Vi önskar dem all lycka till med underbara lilla tjejen!

26/11 - Idag flyttade Puffis (Stibium) till sitt nya hem! Hon bor nu hos Louise Spens och familj i Hässelby utanför Stockholm. Vi önskar dem all lycka till från oss alla!

22/11 - Idag blir valparna 8 veckor! Men på grund av avvänjningen och att valparna diar fortfarande flyttar de tidigast nästa vecka. Som det ser ut nu är de flyttklara redan i början på v 48. Vi har fortfarande en tik och en hane som letar hem! Så är du intresserad - hör av dig!

21/11 - Nu har vi redigerad vår gamla hemsida och lagt in kompleterande information som inte får platts på denna sida. Där kommer jag lägga in läsvärda articklar, lite roliga bilder etc. Men den är endast till för att kompletera denna. Gå gärna in och kika på blåtassen.se. Där kommer du även att hitta en sida med frågor och svar.

19/11 - Valparna kom ut på sin andra koppelpromenad. Det gick jätte bra! Först var det lite läskigt, men sen var det spännande :) Kul också att se deras personligheter lysa fram mer när de blir testade på olika situationer. Tex så var lilla Puffis lite mer försiktig och undersökande, Boron tyckte ibland att det var lite läskigt och kom då springande och satte sig mellan benen på oss, Telli och Jerry, de mest intensiva, sprang för fulla muggar runt och rejsade vilt.

17/11 - Idag blev Ashi tingad! Så nu letar Boron och Ettan efter egna hem! Boron är en lugn kille som är väldigt mysig och snäll. Ettan är en busig liten tjej som är aktiv, mysig och go. Idag var även valparna på sin andra skogstur! Det var super roligt tyckte dom. De fick gå över stock och sten och över mossor och mellan ris. De kämpade på och är nu helt trötta! I morgon får dom vila!

16/11 - Idag fick valparna komma ut på sin första skogspromenad. Mamma Nova följde med i koppel och alla valparna sprang efter. Det var jätte kul tyckte valparna! De sprang som små studsbollar i mossan och busade förfullt! Nu ska de få komma ut på en liten promenad varje dag! Valparna är supertrötta efter dagens aktiviteter. Vi vill också påminna alla som är intresserade av en valp att valparna flyttar tidigast vid 8 veckor OCH när de är helt avvänjda från att dia. Som det ser ut nu diar fortfarande valparna. Det är däremot fritt fram att hälsa på så mycket man vill under förutsättning att vi har tid för besök. När de är klara vet inte vi. Men troligen runt 9 veckor. Kan bli tidigare men håll inte andan :)

15/11 - Valparna blev idag 7 veckor gamla. Då passade vi på att väga valparna. Valparnas 7 veckors vikter hittar ni längst ner på "Födda Valpar". Vi har fortfarande valpar att tinga. Så är du intresserad är det hög tid att höra av dig! Glöm inte att vi har en Facebook sida med filmer och videos på valparna. Tyvärr är vi lite dåliga på att uppdatera hemsidan med valpbilder.

8/11 - Idag blev valparna 6 veckor! Det innebär att nu kan de tingas. Så för att du ska få den valpen du är intresserad av är det dags att höra av dig! För övrigt är valparna ute ca 3-4 gånger om dagen och de älskar utelivet! De vill helst inte gå in alls. Så jag tror att de är renodlade Samojeder :D

7/11 - Valparna växer snabbt och är nu ute ganska mycket! Det är väldigt roligt att vara ute tycker valparna. De får gå ut ca 3-4 gånger om dagen och vet redan nu att det är ute man ska kissa och bajsa. Så det är det första de gör när de kommer ut. Full fart utomhus och de har utvecklats snabbt sedan de började komma ut!

1/11 - Valparna blev 5 veckor! De växer och blir större för varje dag. Utomhus liver är väldigt spännande!

31/10 - Valparna var ute för första gången! Först var det konstigt men sedan blev det fullt ös!

18/10 - Stamtavlorna dök upp hos posten idag! Så nu har vi lagt ut namnen på valparna och bilder på varje valp på Födda valpar. Valparna har även egna Reg nr och finns med på SKK-hund data med stamtavlor osv. Vill du ha något Reg nr till valparna så kan du maila till oss. Annars hittar du detta via föräldrarnas Regnr om du klickar vidare på "avkommor" eller genom att söka på valpens namn. Tips: Skk har väldigt bra läsning inför att köpa hund.

16/10 - Nu börjar det bli livat i valplådan! Valparna rör sig, leker och börjar bli riktigt sociala. Vill du följa valputvecklingen? Gå då in på vår Facebook grupp Blåtassens vänner. För att se bilderna behöver du skicka en ansökan om medlemskap i gruppen. Därefter kan du se bilder, videos och även en del berättelser om valparna. Passa på och titta in!

11/10 - Alla valparna har nu öppnat ögonen. Först ut var "Blå hane" i tisdags. Idag blir även valparna 2 veckor. Så nu är det en vecka (18/10) kvar tills det är fritt fram för att hälsa på! Valparna börjar bli riktigt stora. De har börjat busa lite och vara vakna lite mer.

8/10 - Bilderna är uppdaterade på hemsidan! Tack Camilla Nyström för de underbara bilderna! Vill påminna om att Nova var dräktig i ca 5e veckan på hennes nya bilder och därför ser hon lite "rund" ut. Titta in på Codas fotoalbum och Novas fotoalbum och njut!

7/10 - Valparna är döpta och registrerings ansökan är skickad. Namn kommer ut så fort SKK godkänt dem!

6/10 - Valparna är 9 dygn och idag ska dom döpas! Alla valparna växer väldigt fort och är pigga och glada!

1/10 - Valparna är 4 dygn gamla och växter och äter massor. Alla valparna mår jättebra och likaså mor Nova.

27/9 - kl. 02.05 föds första valpen. En liten flickvalp :) 05.34 föds den sista. Allt har gått jätte bra och mamma Novas förlossning gick otroligt bra! Det blev 7 små valpar varav 5 tikar och 2 hanar. Alla valparna är friska och pigga.

21/9 - 8 veckor sedan parning. Magen växer och Nova flyttar in i sin valplåda!

5/9 - Novas mage växer så det knakar. Nova mår toppen och är väldigt glad och pigg!

31/8 - Nova är dräktig i 5e veckan!

28/8 - Ultaljud med Nova. Där kunde vi se 5-6 små valpar i hennes mage!

27-29de - juli parades Nova och Coda.

Hamra 16/1 - 2016
Hamra 16/1 - 2016
Ronja 21/12 - 2015
Ronja 21/12 - 2015
Haskii BIM och Polly BIR
Haskii BIM och Polly BIR
Fina rosetter för Polly och Haskii
Fina rosetter för Polly och Haskii
Akuti och Jerry
Spannet i Furudal 2015
Spannet i Furudal 2015
Polly BIR Furudal 2015
Meriteringen i Hamra DP60
Tack AdaMedia Med Mera på adamediamedmera.com för bilden
Valparna 1 månad!
Kira
Coda 2012
Furudal 2014