planerad kull

Blåtassen Actinides Americum

"Ami"
Född: 2014
HD: A
Ögon: UA

Mer information om Ami:

Ami har tidigare haft 2 fina kullar, ena hos Samokinas kennel och andra hos oss här på Blåtassen. Ami är född hos oss och är kullsyster med vår hane Haskii. Båda syskonen är otroligt trevliga, balanserade och friska hundar. 
Ami går fint i draget, håller ett jämt tempo och jobbar bäst i team med andra hundar. Hon briljerar när de andra är trötta, då jobbar hon som bäst. Ami har en mycket god pälskvalitet och goda polara egenskaper. Förrutom det så är hon även en väldigt trevlig och mysig tjej (nuförtiden tant) som charmar de flesta som träffar henne. 

Blåtassen Echinacea Green Envy

"Moses"
Född: 2018
HD: A
ED: 0
Ögon: UA

Mer information om Moses

Moses föddes hos oss och bodde sina första år hos en fodervärd men var hos oss en del på besök, tester och för att få jobba lite. Moses är en högenergisk hane med mycket gott driv i draget och går väldigt fint i alla positioner i spannet. 
Trotts hög energinivå så har han lätt att anpassa sig i olika miljöer och trivs bra med de flesta människor och hundar. Moses är en social, mysig, lyhörd och uppmärksam hane som är lätt att tycka om. 

Om parningen: 

Vi vill kombinera Amis lugn och Moses mer energiska egenskaper och hoppas att få fram balanserade och sunda individer som aktiva familjehundar. Vi kommer själva att behålla valpar ur kullen och tror mycket på kombinationen. Dessa valpar kommer att kräva aktiva hem som är medvetna om Samojedens fysiska behov av rörelse. 

Vi kommer att sälja dessa valpar till aktiva hem, så är du intresserad av en valp, tveka inte att kontakta oss!