DraghundsCoachning

Behöver du hjälp med att komma igång med träningen med din hund? Kanske vet du inte riktigt hur du ska lägga upp träningen, hur du ska börja eller vad du ska tänka på? Då är detta lösningen för dig! 

För dig som behöver hjälp med att komma igång med att träna med din hund. Du kanske vill ha hjälp med att passa ut rätt utrustning, ha hjälp med kommandoträning, hjälp med att sätta upp träningsplan och komma igång att träna.

Vi utformar kursen helt efter dig och din hund!

Jag som håller kurserna har stor erfarenhet av att jobba med många olika raser och typer av hund. Jag har tränat drag sedan 2006 och tävlar på både barmark och snö med samojed. Jag har hållit i många olika dragkurser, coachat många ekipage och hjälpt många att komma igång med drag! Jag är även utbildad hundkursledare och hundinstruktör med inriktning på hundens beteende och berikning samt valputveckling. Tidigare har jag jobbat med omplaceringshundar och vanvårdade hundar där vi (när det gick) använde drag som motionsform. Jag har kennel Blåtassen med uppfödning av arbetande Samojedhund. Jag jobbar med inriktningen att nyttja hundens naturliga beteenden för att få hunden att jobba.
Alltid positiva metoder och respekt för hunden!